Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karnıyarık (Kızartamadan Patlıcanın En Sağlıklı Hali)

Karnıyarık (Kızartamadan Patlıcanın En Sağlıklı Hali)
0
21

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
karniyarik-kizartamadan-patlicanin-en-saglikli-hali.jpg

Karnıyarık (Kızartamadan Patlıcanın En Sağlıklı Hali) Tarifi İçin Malzemeler

  • 6 adet patlıcan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 – 1, 5 su bardağı su
İç harcı için;
  • 3 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet domates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet soğan
  • 200 gram kıyma

Karnıyarık (Kızartamadan Patlıcanın En Sağlıklı Hali) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle patlıcanlarımızı bıçakla delik delik yapıp 200° fırında közlüyoruz.
  2. Daha sonra aradım o açıp soğumaya bırakıyoruz.
  3. İç harcımız için kıymayı kavuruyoruz.
  4. Ardından soğan, sarımsak ve biberi kavuruyoruz.
  5. Daha sonra domates, tuz ve baharatları da ekleyip, kenara alıyoruz.
  6. Ortasına kestiğimiz patlıcan, iç harcımızı dolduruyoruz ve tencereye alıyoruz.
  7. Salça ve suyu da (içine bir adet kesme şeker atın) karıştırıp döküyoruz, su azalırsa ekleyebilirsiniz. Bu lezzete bayılacaksınız, tencere de pişmiş karnıyarığınız hazır. Şimdiden ellerine sağlık ve afiyet olsun. ????.
Karnıyarık (Kızartamadan Patlıcanın En Sağlıklı Hali) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt