Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karnıyarık

Karnıyarık
0
20

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
karniyarik-1.jpg

Karnıyarık Tanımı İçin Gereçler

  • 10 adet patlıcan
  • 2 tane soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 5 tane domates
  • Yeşil biber
  • 1 kase kıyma
  • Karabiber, tuz

Karnıyarık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Patlıcanları pijamalı soyup tuzlu suda bekletelim.
  2. Sıva yağda pembeleşinceye kadar kızartalım.
  3. Fırın kabına alalım.
  4. Sonra bir tavada küp küp doğradığımız soğan ve sarımsağı kavuralım.
  5. Üzerine kıyma ve baharatları ekleyip kavuralım.
  6. En son domatesi rendeleyip pişirelim.
  7. Sonra patlıcanların içini dolduralım.
  8. Harçtan kalan suyu atmayalım üzerine 1 su bardağı sıcak su döküp patlıcanın altına dökelim.
  9. 180 derecede pişirelim.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt