Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karpuz Dilimli Bebek Patiği Nasıl Yapılır?

Hoş geldin! Ural23 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Karpuz Dilimli Bebek Patiği Nasıl Yapılır?
0
83

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Bebeğime bende rengarenk yapmıştım bu patik modelindne kuşkusuz şunu söyliyebilirim özellikle yeni örgü örmeye başlayan deneyimsiz bayanlar için bile yapılışı epeyce basit ve çok zevkli hemde çok kolay bitiyorBir günde örebilir ve bebeğinize giydirebilirsiniz

Karpuz Dilimli Patik modeli patiğimizin yeniden halini aşağıda görebilirsinizŞimdi sizlere özet olarak patiğimizin yapılışını anlatmaya çalışacağım umarım başarılı olurum örüldüğü gibi değil açıklamak

Karpuz dilimli patiğimizi 25 ilmekten başlıyoruz haruşe olarak 30 sıra örüyoruz sonradan 10 ilmek kesiyoruz ve başka bir renk iplikle 4 sıra örüyoruz ben patiğimi beyaz pembe renkler kullanarak yatım siz dilediğiniz renkleri kullanabilirsinizEvet 4 sıra düz olarak örüyoruz beyaz iplikle daha sonr apembe ipliğimize geçiyoruz 4 sıra ters örüyoruzBu şekilde 9 sıra pembe 8 sıra beyaz olarak tamamladıktan sonr akesiyoruzİşte tümü bu dek hepinize kolay gelsin bayanlar

ALT :wwwlarcomupluploadskarpuzdilimlipatikmodeli10873karpuzdilimlipatikmodeli10873ALT

*

858,505Konular
982,617Mesajlar
33,037Kullanıcılar
link67Son üye
Üst Alt