Kaşarlı Domates (Kahvaltılık Yada Orta Sıcak) Tanımı İçin Gereçler
- 3 orta uzunluk domates
- Kaşar peyniri
- Kekik, tuz ,az pul biber
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
Kaşarlı Domates (Kahvaltılık Yada Orta Sıcak) Tanımı Yapılışı
- Tavamıza 1 kaşık tereyağımızı koyup ocağımızın altını yakıyoruz.
- Yağımız eridiğinde domateslerimizi 1 santim kalınlığında daire biçiminde dilimliyoruz ve tavamıza diziyoruz.
- Kapağını kapatıp rengi değişip hafif yumuşayınca domateslerimizi çeviriyoruz .
- 1-2 dakikada öbür tarafları pişiyor.
- Üzerlerine kekik ve tuzumuzu serpiyoruz .
- Kaşar dilimlerini ,domateslerin üzerine koyup pul biberlerimizi serpiştiriyoruz.
- Kapak kapalı kaşarlar eriyene kadar pişirmeye devam ediyoruz .
- Kaşarlar eriyince servis tabağına alıyoruz afiyet olsun .