teknolojiuzmani
FD Üye

Kaşarlı Domatesli Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk göğsü
- 9 dilim domates
- 9 dilim kaşar peyniri
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Pul biber (1 çay kaşığı)
- Karabiber (1 çay kaşığı)
- Kekik (1 çay kaşığı)
- Nane (1 çay kaşığı)
- Toz pul biber (1 çay kaşığı)
Kaşarlı Domatesli Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ben bir paket tavuk göğsü aldım içinden 3 tane çıkıyor siz isterseniz daha fazla yapabilirsiniz.
- Tavuk göğüslerimizi güzelce yıkıyoruz.
- Yıkadığımız tavuklara kesikler atıyoruz (Bir tanesine 3 tane kesikler attım).
- Tavuklarımızı pişireceğimiz borcama koyuyoruz (Kare borcam benim ölçülerime yetti).
- Hazırladığımız sosu güzelce karıştırıp tavuklarımıza sürüyoruz. Kestiğimiz kısımlarında içine iyice yediriyoruz.
- Daha sonra domates ve kaşarlarımızı kestiğimiz kısma yerleştiriyoruz.
- Domates ve kaşarı koyduktan sonra tekrar artan sostan üstüne biraz daha sürüyoruz.
- Ve yemeğimiz fırına atmaya hazır.
- 200 derece hazırladığımız fırına yemeğimizi koyuyoruz ve üstü kızarınca çıkarıyoruz. Hemen hazırlayacağınız bu pratik yemek, hep yapacağınız tarif olacak ✌???? Deneyeceklere afiyet olsun.