Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kaşarlı Pastırmalı Türlü

Kaşarlı Pastırmalı Türlü
0
20

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kasarli-pastirmali-turlu-5.jpg

Kaşarlı Pastırmalı Türlü Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet kabak
  • 1 adet patlıcan
  • 200 gram yeşil fasulye ( ben çalı fasulye kullandım)
  • 2 adet kırmızı biber
  • 6-7 arpacık soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 50 gram civarı  pastırma (güvecin üzerini kapatacak kadar isteğe bağlı)
  •  Üzerini kapatacak kadar rende kaşar peynir( ben hazır rende mozarella kullandım)

Kaşarlı Pastırmalı Türlü Tanımı Yapılışı

  1. Kabak ve patlıcanları küp küp, kırmızı biberleri ince halkalar halinde, arpacık soğanı bütün kesimler olarak, fasulyeyi uzun ince olarak ve sarımsağı küçük kesimler biçiminde birden tencerede yenmeye hazır olacak biçimde pişirdim.
  2. Daha sonra yenmesine 20 dakika kala toprak güvece alıp üzerini pastırma ve peynir ile kaplayıp 200 derece fırında alt üst ayarında 20 dakika pişirdim.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt