Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kaşarlı Sucuklu Tost

Kaşarlı Sucuklu Tost
0
41

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
kasarli-sucuklu-tost.jpg

Kaşarlı Sucuklu Tost Tanımı İçin Materyaller

• 3 adet somun ekmek (tost ekmek isteyen kullanabilir )
  • 500 gr kaşar
  • 20 adet dilimli sucuk
  • Tereyağ

Kaşarlı Sucuklu Tost Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kaşarı rendeleyip ekmek içine yeteri kadar katıyoruz.
  2. Daha sonra sucukları isteğe nazaran katarak ketçap mayonez ek edip tost makinesi ile gerili önlü yağlayarak kızartıyoruz. Deneyecek olanlara şimdiden teşekkür ederim afiyet olsun ???? okul vakti ve sabah saatlerinde yeniden ne yapalım diye düşünürken sizlere (hem kolay hemde pratik bir okul beslenmesi ve sabah kahvaltısı olmasıyla günün bence her öğünün de sevilerek yenilebilmesi ile vazgeçilmez bir menü bırakıyorum. İster karışık ister sade afiyet olsun herkese.
Kaşarlı Sucuklu Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yumurtalı Sucuklu Tost Tanımı İçin Gereçler 2 yumurtaYarım sucukTereyağı2 dilim kaşar1 somun ekmek (ben somun kullandım isterseniz tost ekmeği kullana bilirsiniz)Ketçap1 tatlı kaşığı pul biberBir tutam tuz Yumurtalı Sucuklu Tost Tanımı Yapılışı Küçük küçük doğradığımız sucukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Salçalı Sucuklu Güzel Tost Tanımı İçin Gereçler Yarım ekmek8-10 dilim sucuk3 dilim kaşar2 tatlı kaşığı acı biber salçası(tercihen tatlı salça da olur)1 tatlı kaşığı tereyağ Salçalı Sucuklu Lezzetli Tost Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Tost makinasını ısıtalım. Ekmeği ortadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Yumuşacık Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı İçin Malzemeler 2 tane yumurta4 dilim ekmek (ben olağan ekmek kulandım tost ekmeği de olur)Az tereyağÇok az tuz2 dilim kaşar Yumuşacık Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtayı az tuzla çırpalım. Ekmeklerin 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Sucuklu Kaşarlı Pizza Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta2 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı sıvı yağ1 fiske tuzRendelenmiş kasarDilimlenmiş sucuk1 ekmek Sucuklu Kaşarlı Pizza Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta yoğurt sıvı yağ ve tuzu bir kapa ekleyip çırpalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Kaşarlı Patatesli Sucuklu Yumurta Tanımı İçin Malzemeler 1 adet patates5-6 dilim sucuk2 adet yumurtaÇeçil peynirTuzKarabiber Kaşarlı Patatesli Sucuklu Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir adet patatesin küp küp doğruyoruz yağda kızartıyoruz, farklı bir tavada sucukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,477Konular
981,289Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt