Kaşık Akıtma Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta 1su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı un
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 1 adet yeşil biber
- 100 gram sucuk isterseniz
- Kapya biberde kullanın sosis kullanın çok yakışıyor
Kaşık Akıtma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Un ve kabartma tozu hariç tüm materyalleri pürüzsüz kıvama gelene kadar karıştırın.
- En son un ve kabartma tozu ek edin, güzelce karıştırın.
- Daha sonra küp doğranmış sucuk ve biberi ekleyin, tavaya fırçala yağ sürüp, kaşıkla dökün.
- Arkalı önlü pişirin, şimdiden afiyet olsun.