Kaşık Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
Alt tabanı için :
- 10 adet kedi lisanı bisküvi
- 1 su bardağı süt
- 1,5 tatlı kaşığı şeker
- 2,5 su bardağı süt
- 2 dolu yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı şeker
- 1 paket vanilya
- 2 su bardağı süt
- 1 çay bardağı şeker
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 dolu yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı kahvaltılık çikolata
Kaşık Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kedi lisanını sütlü şeker karışımına batırıp ıslatalım ve borcama dizelim.
- Beyaz muhallebisi için vanilya harici ocakta kıvam alana kadar karıştıralım.
- En son vanilyayı ekleyip kedi lisanı bisküvi üzerine yayalım.
- Çikolatalı kat için ocakta materyalleri fokurdatalım kıvam alınca ocaktan alıp beyaz katmanın üzerine yayalım.
- En üstü için ise kakao eleyelim. Hepsi bu kadar afiyet olsun şimdiden
.