Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kasma

kasma

Similar threads

arkadaşlar bir test yaptım pc de 10 tane wow ultra grpichs 10 tane apb releoad maximum grpich 133 tane google chrome açtım 0 kasma war ama gta 4 crysis 2 ve witcher 2 i tek açınca bile kasıyor bana bunu açıklarmısınız ? pc 8 gb ram amd radeon hd 6950 2gb ekran kartı i7 34 ghz işlemci
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Selamlar ForumTr ailesi Bilgisayarımda sistem gereksinimlerini karşılayan oyunları dahi oynayamıyorum sadece en eski oyunlarda kasmıyor ama Ac 2 Pes 13 gibi oyunları kasmaktan oynayamıyorum Pes 13 de sistem gereksinimlerini karşılıyor paneldende baktım ekran kartına OK gerisine iyi diyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
arkdaşalar belirttiğim gibi oyun çok kasıyor neden olabilir bi el atsanız Sistem Özelliklerim Model Pro 2000 6gb ram 1gb ekran kartı (AMD Radeon HD 5500 Series) İşlemci AMD A44000 APU with Radeon (tm) HD Graphics 300GHz bu sistemle the amanzig spiderman oynuyorum sorunsuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar saint row 2 'de istediğim gibi oynuyorum high'ta kasmıyor mediumda kasmıyor low'da kasmıyor ama arabaya binince gidiyor bir kasma giriyor bir anda baya ileri gitmiş buluyorum kendimi ve donanımımım canyourunit'de felan test ettim medium seviyede yani pass diyor fakat oyunda araba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaşlar benim pc bilgim yok denecek kadar az aralık ayında i52430m işlemcili nvıdıa ge force gt 630m 2 gb paylaşımsız ekran kartlı 4gb ddr3 500 gb harddısklı bir laptop aldım şuana kadar çeşitli oyunlar bitirdim gta 4 full grafikte need for speed shift 2 full grafikte cysis 2 full grafikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,460Konular
981,107Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt