Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sorun ekran kartında mı ?

sorun ekran kartında mı ?
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar benim pc bilgim yok denecek kadar az aralık ayında i52430m işlemcili nvıdıa ge force gt 630m 2 gb paylaşımsız ekran kartlı 4gb ddr3 500 gb harddısklı bir laptop aldım şuana kadar çeşitli oyunlar bitirdim gta 4 full grafikte need for speed shift 2 full grafikte cysis 2 full grafikte oynuyordum hiç sorun yoktu ama dün call of duty modern warfare oynundan sıkılıp gta 4 açtığımda açılış yazılarının piksellerinin düştüğünü ve 1366768 çözünürlüğün 800600 düştüğünü resource source bölümünün ise 1000 gözüküceğine 256 larda gözüktüğünü gördüm sanki paylaşımlı ekran kartı gibi veya sadece intelin kartını kullanıyor gibi sonra need for speed shift 2 açtığımdada menü kısmında quıckin üstünde ekranda çizgiler lekeler gördüm ekran görüntüsü bozulmuş gibi karışık çizgiler ve oyunda oynanmıcak derecede kasıyor daha önce hatta 1 gün önce böyle sorunlar hiç yoktu ama gel gelelim call of duty modern warfare 3 onda full grafik takılmadan kasmadan oynuyorum oyunlarda sorun olduğunu düşünmüyorum ekran kartımın drıverıda güncel yazılımsal bir problem gibi anlamadım pc ısınmıyor gta 4 hariç ve bunları denediğim bir süre sonra değil pc açılınca hemen deniyorum bu konuda yardımcı olacak varsa teşekkür ederim ne yapmam gerekir

Similar threads

Selam ; Bilgisayarım Acer Aspire 7750G Özellikleri ; intel core i52430m işlemci 24GHz with Turbo Boost up to 30GHz Amd Rodeon HD 7670M 2Gb Vram Ekran kartı 6Gb ddr3 ekran kartı 750GB Hdd Şimdi şöyle ekran kartının paylaşımlı olduğunu biliyorum windows home basic 64bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Selam ; Bilgisayarım Acer Aspire 7750G Özellikleri ; intel core i52430m işlemci 24GHz with Turbo Boost up to 30GHz Amd Rodeon HD 7670M 2Gb Vram Ekran kartı 6Gb ddr3 ekran kartı 750GB Hdd Şimdi şöyle ekran kartının paylaşımlı olduğunu biliyorum windows home basic 64bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Arkadaşlar 2002 yılında casperden bilgisayar aldım 2 yıldır dersler yuzunden pc ye zaman ayıramadığım için bu yuzden yazın pc başından kalkmıyacam arkadaşlar size zahmet oyun için ekran kartı (mümkünse maliyeti uygun olsun) ve ram önerebileceğiniz varsa soyleyin çunku bilgisayardan fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
sa arkdaşlar benim pc call of duty modern warfare 3,bf,far cry,crysis gibi oyunları nasıl oynar? a)low b)medium c)high benim pcnin özellikleri: işletim sistemi:windows 7 ultimate 32 bit (orjinal) işlemci:intel pentium(R) dual core CPU e5400 270GHz 270GHz ram:2 gb ekran kartı:shader 41,3 D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Bu yılın en çok beklenilen oyunlarından Call of Duty: Modern Warfare‘nin piyasaya sürülmesinin üzerinden üç gün geçti. 25 Ekim’de piyasaya sürülen oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One olmak üzere üç farklı platformda yer alıyor. Tahmin edilebileceği gibi oyunun grafikleri, PC’de konsoldan çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt