Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kat Kat Tat Tadında

Kat Kat Tat Tadında
0
42

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kat-kat-tat-tadinda.jpg

Kat Kat Tat Tadında Tanımı İçin Materyaller

  • 20-22 adet baklavalık yufka
  • Nutella
  • Pudra şekeri
  • 1 yumurta
  • 1 adet sade soda
  • 1,5 çay bardağı süt

Kat Kat Tat Tadında Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yufkaları ıslatmak için; yumurta, soda ve süt yeterlice çırpılır.
  2. Yufkalardan 3er adet alınır ve ortasına sos dökülerek nutella konur.
  3. Rulo halinde yapılır ve en son servis yapacağınız boyuta nazaran kesilir.
  4. Ben 4 e böldüm.
  5. Öbür yufkalarda tıpkı formda kesilir ve tepsiye dizilir.
  6. Kalan sos en son yufkaların üzerine sürülür ve 170 derece fırında alt üst kızarana kadar pişirilir.
  7. Piştikten sonra biraz ılımaya bırakılır ve pudra şekeri serpilip servis edilir.
Not: sonraki güne kalmadan tüketmenizi öneririm yoksa çikolata içerisinde katılaşıyor.
 
858,505Konular
982,801Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt