Kat Kat Tat Tadında Tanımı İçin Materyaller
- 20-22 adet baklavalık yufka
- Nutella
- Pudra şekeri
- 1 yumurta
- 1 adet sade soda
- 1,5 çay bardağı süt
Kat Kat Tat Tadında Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Yufkaları ıslatmak için; yumurta, soda ve süt yeterlice çırpılır.
- Yufkalardan 3er adet alınır ve ortasına sos dökülerek nutella konur.
- Rulo halinde yapılır ve en son servis yapacağınız boyuta nazaran kesilir.
- Ben 4 e böldüm.
- Öbür yufkalarda tıpkı formda kesilir ve tepsiye dizilir.
- Kalan sos en son yufkaların üzerine sürülür ve 170 derece fırında alt üst kızarana kadar pişirilir.
- Piştikten sonra biraz ılımaya bırakılır ve pudra şekeri serpilip servis edilir.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.