Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavak Yelleri dizisine konserli veda

Kavak Yelleri dizisine konserli veda
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kavak Yelleri dizisine konserli veda kavak yelleri kavak yelleri, pinhani, konseri, ekranlara veda etti, hakkında ayrıntılı bilgiler burada arkadaşlar 1549264781 1549264781 kavakyelleridizisinekonserliveda5c57e792463eakavakyelleridizisinekonserliveda5c57e792463eakavakyelleridizisinekonserliveda5c57e792463ea Kavak yelleri dizisi daha öncede bitmişti ve son 7 birim için yeniden kamera karşısına geçen takım Pinhani konseriyle ekranlara veda etmiş Dizinin son 7 bölümü için Seferihisar'da yer alan dizi ekibi, dizinin müziklerini yapan Pinhani Gurubu'nun konseriyle diziye veda etti Sığacık Teos Marina'da gerçekleşen konsere Seferihisar Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Tunç Soyer, dizinin birincil bölümünden itibaren rol alan tüm oyuncular, üretim ekibi ve Kanal D Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Pelin Diştaş Yaşaroğlu katıldı Konser öncesi Seferihisar Belediyesi göre verilen akşam yemeğinde buluşan takım, arkasında toplu halde konser alanına gitti Konserde dizi oyuncuları Sarp Apak, Pelin Karahan, Aslı Enver, İbrahim Kendirci ve Dağhan Külegeç, Belediye Başkanı Tunç Soyer'i sahneye davet ederek, kupa ibraz etti Soyer, burada yaptığı konuşmada, ''Kavak Yelleri'nin Türk dizi tarihinde fazla manâlı bir kilometre taşı olduğunu'' söyleyerek, ''Ne mutlu ama onlara ev sahipliği yaptık Onların hakkını Seferihisar hiçbir zaman ödeyemeyecek Huzurlarınızda bütün ekibin önünde saygıyla eğiliyorum Ayrıca sadece Seferihisar'ın tanıtımına katkı maddesi koymadılar bizim Orkinos Balık Çiftliği'ne karşısında verdiğimiz mücadelede de yanımızda oldular Kendilerine fazla teşekkür ediyorum'' dedi Konuşmaların ardındaki başlayan konserde dizi oyuncuları konseri izlemeye gelenlerle birlikte dizinin şarkılarını seslendirdi Konserde çekilen görüntülerin bir bölümünün dizinin son bölümünde yer alacağı belirtildi  

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt