Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavrulmuş Badem Şekeri / Gebrannte Mandeln

Kavrulmuş Badem Şekeri / Gebrannte Mandeln
0
14

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kavrulmus-badem-sekeri-gebrannte-mandeln-1.jpg

Kavrulmuş Badem Şekeri / Gebrannte Mandeln Tanımı İçin Materyaller

  • ️ 2 su bardağı badem
  • ️ 2 su bardağı su
  • ️ 2 adet vanilya
  • ️ 1 su bardağı toz şeker
  • ️ 1 tatlı kaşığı tarçın

Kavrulmuş Badem Şekeri / Gebrannte Mandeln Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavaya badem, toz şeker, vanilya ve suyu alalım. Karıştırarak şekeri eritelim. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısalım ve karıştıralım.
  2. Bademin içerisindeki su azalmaya başladığı anda tarçını ekleyelim. Şekerler toparlanıp bademe yapıştığı anda birkaç tıp daha kavurup ocaktan alalım.
  3. Bu aşamada fazla ocakta tutmayalım ki şekerler tekrar erimeye başlamasın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine bademleri döküp yayalım birinci sıcaklığının geçmesini bekleyelim.
  4. Servis tabağına alıp ılık yahut tam soğuk olarak servis edelim. Almanların yılbaşına doğru caddelerde kurdukları weihnachtsmarkt’ larda (noel çadırı) çokça yer verdikleri bir lezzet. Tavsiye ederim deneyin seveceksiniz.
 
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt