Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavrulmuş Şehriyeli Çorba

Kavrulmuş Şehriyeli Çorba

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Kavrulmuş Şehriyeli Çorba Tanımı İçin Malzemeler

• 1 çay bardağı tel şehriye
  • 1 çay bardağı dondurulmuş mısır
  • 1 su bardağı tavuk yahut kemik suyu
  • 1 litre su
Terbiyesi için;
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 çorba kaşığı un
  • 1 tane yumurta

Kavrulmuş Şehriyeli Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tel şehriyeyi çok az yağda tencerede kavurdum. Üzerine tavuk suyu ve olağan suyu kaynayıp, ekledim.
  2. Kaynayınca içine mısırları ek ettim. Mısırlarda pişince terbiyesi için yoğurt, un ve yumurtayı güzelce çırptım.
  3. Kaynayan çorba suyundan 1 kepçe bu yoğurda ekledim.
  4. Ilıyan terbiyeyi kaynayan çorba suyuna ekledim ve devamlı karıştırarak kaynamasını bekledim.
  5. Kaynayınca bol sıvı yağda naneyi kızdırdım ve çorbaya döktüm. En son tuzunu ekledim.
  6. Eğer çorba koyu gelirse sıcak su eği yapabilirsiniz. Herkese afiyet ve şifa olsun.
Kavrulmuş Şehriyeli Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kavrulmuş Şehriyeli Yoğurtlu Çorba Tanımı İçin Gereçler 1 çay bardağı arpa şehriye2 yemek kaşığı sıvı yağ8 su bardağı su Terbiyesi İçin 1 su bardağı kadar süzme yoğurt1 tepeleme yemek kaşığı un1 yumurta1 tatlı kaşığı tuz Sosu İçin 1 yemek kaşığı tereyağı1 tatlı kaşığı nane1 tatlı kaşığı pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kavrulmuş Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası (Enfes Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı1 çay bardağı tel şehriye3 su bardağı tavuk suyu3 su bardağı su2 diş sarımsakTuzKarabiberMaydanoz Terbiyesi için; 1 yemek kaşığı yoğurt1,5 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Kavrulmuş Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı tel şehriyeTereyağ,sıvı yağTuz ,kara biber ,nane Terbiyesi için 3 yemek kaşığı süzme yoğurt2 yemek kalığı unYarım limon suyu çorbanın kıvamına nazaran su Kavrulmuş Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Nefis Kavrulmuş Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 çay bardağı tel şehriye2 yemek kaşığı sıvı yağ1.5 yemek kaşığı margarinHaşlanmış tavuk eti6 su bardağı tavuk suyu1 yemek tanımları tepeleme un1 tatlı kaşığı tuz Nefis Kavrulmuş Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba Tanımı İçin Materyaller 1 çay bardağı tel şehriye1 adet tavuk but6 su bardağı tavuk suyu2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı1 adet havuç1 diş sarımsak1,5 yemek kaşığı unTuzKarabiberMaydanoz Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt