Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavrulmuş Şekerli Badem (Gebrannte Mandeln)

Kavrulmuş Şekerli Badem (Gebrannte Mandeln)
0
110

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
68
kavrulmus-sekerli-badem-gebrannte-mandeln.jpg

Kavrulmuş Şekerli Badem (Gebrannte Mandeln) Tanımı İçin Materyaller

  • 300 gram (2.5su bardağı) çiğ badem
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı su
  • 1 silme çay kaşığı tarçın
  • 1 paket vanilya

Kavrulmuş Şekerli Badem (Gebrannte Mandeln) Tanımı Yapılışı

  1. Bütün malzemeyi bir tavaya alıp ocağın en büyük gözünde harlı ateşte pişirmeye başlayın.
  2. Kaynayıp suyunu çekince yoğunlaşıp karamelize olmaya başlayacak.
  3. Başından hiç ayrılmadan daima karıştırın.
  4. Karamelize olduktan sonra bademlerin üzeri şekerlenir şekerlenmez ocaktan alın. Aksi takdirde yanar acılaşır.
  5. Hazır olması toplam 10 dakika sürüyor.
  6. Hazır olan şekerli bademleri çabucak yağlı kağıt üzerine döküp yayın. Hafif soğuyunca birbirine yapışanları ayırın. Afiyet bal şeker olsun.
 
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt