elektronikci
FD Üye

Kavrulmuş Soğan Salatası Tanımı İçin Materyaller
- 4 adet soğan
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- Maydanoz
- Yarım limon
- Tuz
- Karabiber
- Kimyon
- Pul biber
Kavrulmuş Soğan Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Sıvı yağı tavaya alıyoruz.
- Soğanlarımızı piyazlık biçimde doğradıktan sonra tavaya koyup karamelize edene kadar pişiriyoruz.
- Karamelize olduktan sonra baharatları ekliyoruz bir iki sefer daha karıştırıp soğumaya bırakıyoruz.
- Soğuduktan sonra maydanozunu ekliyor ve yarım limon sıkıyoruz. Et yemeklerimizin yanına servis ediyoruz
afiyet olsun.