Kavurma Tarifi
Kavurma nasıl yapılır
Kurban kavurması nasıl yapılır
Kavurma Tarifi Resimli
Malzemeler
1 kg kuşbaşı kuzu eti (orta yağlı) 1 su bardağı su Yarım corba kaşığı tuz 125 gr margarin
Yapılışı
1kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp, yarım corba kaşığı tuzla karıştırınEti kavuracağınız tencereye 125 gr margarini alın Tuzladığınız eti tencereye ilave edin Sonra 1 su bardağı suyu ekleyin Tencerenin kapağını kapatarak orta ateşte eti pişirmeye bırakın Etler, suyunu cekip, kızarıncaya kadar pişirin Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya coban salatası ile birlikte servis yapın
imageskavurmatarifiresimli5ad41a945468f
Kavurma nasıl yapılır
Kurban kavurması nasıl yapılır
Kavurma Tarifi Resimli
Malzemeler
1 kg kuşbaşı kuzu eti (orta yağlı) 1 su bardağı su Yarım corba kaşığı tuz 125 gr margarin
Yapılışı
1kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp, yarım corba kaşığı tuzla karıştırınEti kavuracağınız tencereye 125 gr margarini alın Tuzladığınız eti tencereye ilave edin Sonra 1 su bardağı suyu ekleyin Tencerenin kapağını kapatarak orta ateşte eti pişirmeye bırakın Etler, suyunu cekip, kızarıncaya kadar pişirin Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya coban salatası ile birlikte servis yapın
imageskavurmatarifiresimli5ad41a945468f