Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kavurma

Kavurma
0
26

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kavurma.jpg

Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg kuşbaşı et (Yağsız)
  • 200 gram iç yağı
  • 1 tatlı kaşığı reyhan
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı sade tereyağı

Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Düdüklü tencerenin tabanına bütün inceltilmiş iç yağını serin.
  2. Üzerine kuşbaşı doğranmış eti koyun kısık ateşte kaynatın.
  3. Düdüklü tencerenin kapağını açınca bütün olan iç yağını çıkarın ve etin içine 1 yemek kaşığı tereyağı, karabiber, reyhan koyun uygunca kavurun suyu tam yağa dönüşünce sıcak servis yapın. Not: dinlendirilmiş et olmasına itina şovunuz.
 
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt