Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavurmalı Ankara Tava

Kavurmalı Ankara Tava
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kavurmali-ankara-tava.jpg

Kavurmalı Ankara Tava Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet soğan
  • 2 adet sivri biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 200gr kavurma
  • 1.5 su bardağı arpa şehriye
  • Et suyu
  • Tuz

Kavurmalı Ankara Tava Tanımı Yapılışı

  1. Yağları bir tavaya aldım.
  2. Üzerine ince doğranmış soğan ve biberi ekledim kavurdum.
  3. Sırasıyla salça, et ve şehriyeyi ek ettim kavurdum.
  4. Üzerini biraz geçecek kadar et suyu ek ettim.
  5. Tuzda ekleyerek karıştırdım.
  6. Kapağını kapatarak altı kısık şekilde pişirdim.
  7. Ben yaklaşık 2 su bardağı et suyu kullandım şayet et suyu yoksa yalnızca sıcak su da ekleyebilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun.
 
858,496Konular
981,640Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt