Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kayıp kent dizisi yayınlama saati yeniden mi değişti ? Ya offf bıktık artık fakat ya, reklamlarda Kayıp Şehir Halkı yayın saati günü öbür verdi, tekrar mi değişti yayınlama günü saati? Bu kaçıncı ?
Kayıp Şehir Dizisinin Yayın Saati Değişti
Her ne kadar izleyiciler bıksa da anlaşılan yapımcılar ve kanal sahipleri bıkmıyor Kayıp Şehir dizisi yayın saatini tekrar değiştirdi
Bu zamana kadar iki kez gunu iki kez de saati değişen dizi bundan sonra Perşembe akşamları saat 2215'te...
Kayıp Şehir Dizisi Bittimi
Kayıp şehir dizisi neden yok arkadaşlar bilgisi olan varmı baktım yayın akışındada goremedim Kayıp Şehir Dizisi kaldırıldımı bittimi yoksa yayın saati ve gunumu değişti yardımcı olursanız sevinirim imageskayipsehirbittimi5aefc717bac3epng
İsmi Yayın Günü ve Yayın Saati Değişen Dizi Film Bu konu; ismi yayın günü ve saatı değişen dizi film hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yeni sezonun başlamasıyla birlikte bir türlü düzene giremeyen kanallar, yayın gün ve saatlerinde taktik icabı bir takım değişikliklere...
Kayıp Kent Dizisinin Yayınlama Saati Değişti
Her ne dek izleyiciler bıksa da belli ki yapımcılar ve kanal sahipleri bıkmıyor Kayıp Şehir dizisi yayın saatini bitmiş değiştirdi
Bu zamana kadar iki kez günü iki defa de saati değişen dizi bundan sonradan Perşembe akşamları saat 2215'te...
Kayıp Şehir Halkı Dizisi Bittimi
Kayıp şehir halkı dizisi niçin yok arkadaşlar bilgisi olan varmı baktım yayınlama akışındada göremedim Kayıp Şehir Dizisi kaldırıldımı bittimi yahut yayın saati ve günümü değişti yardımcı olursanız sevinirim *
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.