Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kayıp şehir dizisi yayın saati yine mi değişti ?

kayıp şehir dizisi yayın saati yine mi değişti ?
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kayıp kent dizisi yayınlama saati yeniden mi değişti ? Ya offf bıktık artık fakat ya, reklamlarda Kayıp Şehir Halkı yayın saati günü öbür verdi, tekrar mi değişti yayınlama günü saati? Bu kaçıncı ?  

Similar threads

Kayıp Şehir Dizisinin Yayın Saati Değişti Her ne kadar izleyiciler bıksa da anlaşılan yapımcılar ve kanal sahipleri bıkmıyor Kayıp Şehir dizisi yayın saatini tekrar değiştirdi Bu zamana kadar iki kez gunu iki kez de saati değişen dizi bundan sonra Perşembe akşamları saat 2215'te...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Kayıp Şehir Dizisi Bittimi Kayıp şehir dizisi neden yok arkadaşlar bilgisi olan varmı baktım yayın akışındada goremedim Kayıp Şehir Dizisi kaldırıldımı bittimi yoksa yayın saati ve gunumu değişti yardımcı olursanız sevinirim imageskayipsehirbittimi5aefc717bac3epng
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
İsmi Yayın Günü ve Yayın Saati Değişen Dizi Film Bu konu; ismi yayın günü ve saatı değişen dizi film hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yeni sezonun başlamasıyla birlikte bir türlü düzene giremeyen kanallar, yayın gün ve saatlerinde taktik icabı bir takım değişikliklere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Kayıp Kent Dizisinin Yayınlama Saati Değişti Her ne dek izleyiciler bıksa da belli ki yapımcılar ve kanal sahipleri bıkmıyor Kayıp Şehir dizisi yayın saatini bitmiş değiştirdi Bu zamana kadar iki kez günü iki defa de saati değişen dizi bundan sonradan Perşembe akşamları saat 2215'te...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kayıp Şehir Halkı Dizisi Bittimi Kayıp şehir halkı dizisi niçin yok arkadaşlar bilgisi olan varmı baktım yayınlama akışındada göremedim Kayıp Şehir Dizisi kaldırıldımı bittimi yahut yayın saati ve günümü değişti yardımcı olursanız sevinirim *
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt