Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kaza Geliyorum Demez melekler dimi

Kaza Geliyorum Demez melekler dimi
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kaza Geliyorum Demez melekler dimi Kaza Geliyorum Demez Evet arkadaşlarım, başlıca kaza geliyorum demez yoksa gelir dermiydi herneysekazageliyorumdemezmeleklerdimi5c5934e97e8caalt Bir şekilde insan ömrü baştan başa kaç kez kaza geçirildiğine göze çarpan eden bir yazı 1549350116 1549350116 kazageliyorumdemezmeleklerdimi5c5934e9b1fbekazageliyorumdemezmeleklerdimi5c5934e9b1fbekazageliyorumdemezmeleklerdimi5c5934e9b1fbe Daily Mail’in internet sitesindeki habere göre, Birleşik Krallık’ta yapılan bir araştırma, bir insanın yılda yaklaşık 80 kere, baş ağrısı, kramp girmesi, sırt ağrısı ve soğuk algınlığı gibi hafif rahatsızlıklar geçirdiğini ortaya koydu Buna göre, yılda 21 gün ağrı kesici ilaçlar kullanıyoruz Ortalama 78,5 yaşına kadar yaşadığımız varsayılırsa, analjezik hap kullandığımız gün sayısı 1649 oluyor 3000 erişkin üzerinde yapılan araştırmaya tarafından, en yaygın öteki bir şikayet çoğu kez giren kramplar Kramplar bir kişiyi yılda 19 gün etkiliyor ama bu da bir ömürde 1492′yi buluyor Yılda minimum 16 kez baş ağrısı çekiliyor ve bu yaşam baştan başa 1256 baş ağrısına tekabül ediyor Araştırmaya tarafından ortalama bir Britanyalı yılda 14 defa, bir ömürde 1099 kez sırt ağrısı çekiyor Araştırmayı yaptıran şirketin yetkilisi, araştırmanın, bu rahatsızlıkların önemsizmiş gibi görünmesine rağmen, toplamda ne değin yıkıcı olabileceğini gösterdiğini belirterek, bu rakamlara önemli hastalıkların dahil olmadığını hatırlattı Ömrümüzde en çok mustarip olduğumuz öteki hafif rahatsızlıklarsa adale çekilmesi, boyun tutulması, mide ve karın ağrıları ya da bozuklukları, burun kanamaları ve bilek burkulması