Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kazım Koyuncu - Denizde Karartı Var (akor)

Kazım Koyuncu - Denizde Karartı Var (akor)
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kazım Koyuncu Denizde Karartı Var (akor) denizde karartı var akor denizde karartı var nota kararti akor notaları kararti nota A Dm Bb A Denizde k'ararti var bu gelen k'ayik midur Bb Gm Bb A Ben özledum yarumi ağlasam ayip midur A Dm Bb A Oy dumanlar dumanlar hep dağlari sardunuz Bb Gm Bb A Yüreğumun derdini bilsenuz ağlardunuz A Dm Bb A K'arardi k'aradeniz taşti bu yana taşti Bb Gm Bb A Haber verun yarume gözlerum doldi taşti A Dm Bb A Gemi dingil ilen olur sevda dil ilen olur Bb Gm Bb A Güzeller fazla var ama meyil birine olur  

Similar threads

Denizde Karartı Var Şarkı Sozleri Denizde Karartı Var Şarkısının Sozu Denizde kararti var bu gelen kayik midur Ben ozledum yarumi ağlasam ayip midur Oy dumanlar dumanlar hep dağlari sardunuz Yureğumun derdini bilsenuz ağlardunuz Karardi Karadeniz taşti bu yana taşti Haber verun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Kazım Koyuncu Karşıya Çifte Çamlar (akor) karşıya çifte çamlar akor karşıya çifte çamlar notaları nota notası evun alti arpaluk akor Am Dm Am Evun alti arpalık oy evun ne kalabaluk C Oy oy oy oy Am Dm C Bb Am Yarum sen de varmidur oy benum gibi sevdaluk Am Oy oy oy oy Dm C Bb Am Yarum sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Mor ve Otesi Tv'deki Kız akor,tab,nota Tv'deki kız şarkısı gitar notası imagesmorveotesitvdekikizakor5adaaccd62d7d Gm Bb Sen ve ben ikimiz, D# Cm Camdan evimiz Gm D#m Dm D D# Sesin cok uzak bana tv'deki kız Gm F Kalk gidelim desem Dm Cm Boş boş bakar anlamazsın Gm F...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kazım Koyuncu Narino (akor) narino nota narino akor notaları tab nayino akor Gm Cm Ben deli oldum deli narino Gm Cm Tutun bağlayun beni narino Gm Cm Gideyirum buradan narino Gm Cm Kızlar ağlayun beni narino Gm Cm Bu çay yılan olsa narino Gm Cm Derdumi haberdar olan olsa narino Gm Cm Oturup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kazım Koyuncu Gelevera Deresi (akor) gelevera deresi notaları gelevera deresi nota akor koyverdin gittin beni akor tab C Am C Am Koyverdun gittun beni oy koyverdun gittun beni C Am C Am Allahundan bulasun oy allahundan bulasun Dm Am Dm Am Kimse almasun seni kimse almasun seni da C Am Yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt