Kebap Tarifi İçin Malzemeler
- 800 gram kıyma
- 600 gram kuşbaşı
- 300 gram ciğer
- 100 gram kuyruk yağı
- Kekik
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Salça
- Zeytinyağı
- Kimyon
- 5 adet domates
- 5 adet yeşil sivri biber
- 2 adet kapya biber
- 1 çay kaşığı un
- Arpacık soğan
- Yarım kilo
Kebap Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kıyma için tuz un karabiber ekleyip iyice yoğuruyoruz.
- Kuşbaşı et için tuz, karabiber, pul biber, kimyon, kekik, salça, zeytinyağı ekleyip, karıştırın.
- Ciğer için; sadece tuz ekleyip, karıştırıyoruz ve her bir et için biraz kuyruk yağı kuşbaşı şeklinde doğrayalım.
- Etin arasına ekleyelim, ayrı ayrı ve şişlere saplıyoruz.
- Etleri domates soğan ve biberleri közde pişiyoruz, servise hazır. Afiyet olsun ????