Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Keçi yoğurdunun faydaları

Keçi yoğurdunun faydaları
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bilimsel çalışmalar birçok hastalığı engellemenin önemli bir yöntemi olarak doğal keçi yoğurt tüketimini dikkat çekici ediyor İşte keçi yoğurdunun faydalarıkeciyogurdununfaydalari5c43cce945333jpegalt Keçi yoğurdunun faydalarıTürkiye’nin önemli keçi yoğurdu üreticilerin Talen Kecci insan sağlığına keçi sütü ve yoğurdunun önemli bir katkı sağladığı için Avrupa standartlarının üzerinde entegre modern bir keçi sütü üretim tesisi yatırımı yaptı Konu hakkında data veren Talen Kecci Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Özgülcü, “Keçi sütü ve bu sütten elde edilen ürünlere olan alaka her geçen gün artıyorHatta keçi sütü ile elde edilmiş ürünler Avrupa ülkelerinde özel reyonlarda ve eczanelerde satılmaktadır Keçi sütü bilindiği üzere, anne sütüne en yakın olan süttür Keçi sütündeki bakteri oranı diğer sütlere oranla daha azdır dedikeciyogurdununfaydalari5c43cce965a58jpegalt Keçi yoğurdunun faydalarıKeçi sütünün öbür ürünlerde kullanılması azıcık da işletmelerin altyapısal kalitesine tabi olduğunu söyleyen Özgülcü, bir takım işletmeler geleneksel imal tekniklerinin dışına çıkamadığını, bilgisayar teknolojisine tabi olarak üretim yapan Talen Kecci'nin bu sebeple doğal keçi yoğurdu üretiminde ön plana çıktığını belirtti Firma olarak üretim sürüsünü yurtdışından getirdiklerini ve 12 milyon euroluk bir yatırım payına eriştiğini söyleyen Özgülcü, getirilen hayvanların süt verimliliklerinin AB standartlarına uygun olduğunu vurguladı ve ürünün Ağustos ayı itibariyle büyük marketlerdeki yerini aldığını açıkladıTalen Kecci Idare Heyeti Başkanı Yavuz Özgülcü keçi yoğurdunun faydalarını şöyle sıraladı;keciyogurdununfaydalari5c43cce96f153jpegalt Keçi yoğurdunun faydaları

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt