Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kedidili Pasta

Kedidili Pasta
0
23

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kedidili-pasta.jpg

Kedidili Pasta Tanımı İçin Gereçler

• 1 paket 24’lü kedi lisanı bisküvi
  • Islatmak için yeteri kadar süt
Muhallebisi için:
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
Üzeri için;
  • 1 paket çikolata sosu
  • 2 su bardağı süt

Kedidili Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle tencereye süt, un, toz şeker, nişastayı koyup karıştırın ve pişirin.
  2. Büyük dikdörtgen borcama kedidillerini süte batırıp şekerli kısmı üste gelecek formda borcama dizin.
  3. Muhallebisini üstüne dökün.
  4. Çikolata sosunu hazırlayın.
  5. Ilıyınca üstüne dökün.
  6. En az 5 -6 saat buzdolabında bekletin ( bi gece evvelden yaparsanız da çok hoş oluyor ben o denli yapıyorum).
Afiyet olsun ????.

Similar threads

Şeftalili Kedidili Pasta Tanımı İçin Gereçler 1 paket kedi lisanı1 su bardağı süt4 su bardağı süt1 su bardağı toz şeker2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta1 yumurta sarısı1 yemek kaşığı tereyağ1 paket krem şanti Süslemek için Badem2 adet şeftali, damla çikolata Şeftalili Kedidili Pasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Kedidili Pratik Pasta Tanımı İçin Malzemeler Muhallebi için; 1 litre süt1 su bardağı şeker3 yemek kaşığı un3 yemek kaşığı nişasta1 paket vanilya1 tatlı kaşığı tereyağı yahut margarin1 paket kedidili Üzeri için; 1 paket toz çikolata sosu2 su bardağı süt Kedidili Pratik Pasta Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kedidili Pasta Tarifi İçin Malzemeler Krema için; 1 su bardağı şeker1 yumurta sarısı1 çay bardağı nişasta1 çay bardağı un1 litre süt1 paket krema1 şeker vanilin Diğer malzemeler; İstediğiniz meyve(ben çilek kullandım)1 paket kedidili2 paket eti burçak Islatmak için; 1 kase şekerli süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Şerbetli Muhallebili Kedi Lisanı Pasta Tanımı İçin Gereçler 1 paket kedidiliŞerbet için 2 su bardağı şeker3,5 su bardağı su3 damla limon suyu Muhallebisi İçin 1 litre süt3 yemek kaşığı nişasta4 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı tereyağ2yemek kaşığı hindistan cevizi1 paket vanilya1 buçuk su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Kedidili Pastası Tanımı İçin Gereçler 1 paket kedi lisanı bisküviYarım su bardağı süt ıslatmak için Kreması için; 2 su bardağı sütYarım su bardağı toz şekerYarım su bardağı un1.5 yemek kaşığı nişasta1 paket vanilya1 poşet toz krem şanti Üzeri için; Yarım paket çikolata sosu1.5 su bardağı süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt