Kedidili Pastası Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket kedi lisanı bisküvi
- Yarım su bardağı süt ıslatmak için
- 2 su bardağı süt
- Yarım su bardağı toz şeker
- Yarım su bardağı un
- 1.5 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 poşet toz krem şanti
- Yarım paket çikolata sosu
- 1.5 su bardağı süt
Kedidili Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kremamızı yapalım.
- Tencereye süt, un, toz şeker, nişasta koyun karıştırın.
- Kaynayınca altını kapatın.
- Vanilya ve toz krem şantiyi ekleyip, 2-3 dk çırpalım.
- Borcama kedi lisanının gerisini ve önünü süte batıralım.
- Şekerli kısmı üste gelecek biçimde borcama dizelim.
- Üzerine kremayı dökelim.
- Bir paket çikolata sosunu ölçüsüne nazaran pişirelim üzerine dökelim.
- 5-6 saat buzdolabında dinlendirip servis edelim. Afiyet olsun. ????.