Kedidillli Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket kedidili
- 1 lt süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı dolusu un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı tereyağ (Margarin de olur)
- 1 adet vanilya
- 1 paket çikolata sosu
- 2 su bardağı süt
Kedidillli Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle kremasını yapıyoruz. Sütünü şekerini ununu nişastasını koyup ocağa alıyoruz kaynamaya başladıktan sonra yağını ve vanilyasını ekliyoruz sonra kapatıyoruz.
- Kedidillerini ılık sütle ıslatıp yapacağımız tepsiye koyuyoruz.
- Üstüne sıcak muhallebiyi döküyoruz.
- Bu biraz soğuduktan sonra çikolata sosunu yapıyoruz ve muhallebinin üzerine döküyoruz.
- Soğuduktan sonra istediğiniz üzere servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.