Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Keklerin Kalıba Yapışmaması İçin Macun

Keklerin Kalıba Yapışmaması İçin Macun
0
25

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
keklerin-kaliba-yapismamasi-icin-macun.jpg

Keklerin Kalıba Yapışmaması İçin Macun Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kahve fincanı un
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 1 kahve fincanı margarin (oda sıcaklığında)

Keklerin Kalıba Yapışmaması İçin Macun Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 1 fincan unu,1 fincan oda sıcaklığında bekletilmiş margarini,1 fincan sıvı yağı bir karıştırma kabına alıp mikser yahut çırpma teli ile çırpalım. Homojenize kıvamına gelinceye kadar,yani krema kıvamına gelinceye kadar  bu kadar.Bu karışımı bir kapaklı kavanoza koyup buzdolabınızda istediğiniz kadar saklayabilirsiniz.
    Kullanmadan evvel 30dakika evvel çıkartmanız kâfi olur.
    Oda sıcaklığına gelince fırça yardımı ile kek kalıblarınızı yağlayabilirsiniz.Şimdiden kolay gelsin.

Keklerin Kalıba Yapışmaması İçin Macun Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,499Konular
982,591Mesajlar
30,355Kullanıcılar
yaser28Son üye
Üst Alt