Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kelle Paça Çorbası

Kelle Paça Çorbası
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kelle-paca-corbasi.jpg

Kelle Paça Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilo kelle eti düdüklüde haşlayıp ayıklanmış
  • Kellenin suyu ne kadar çıkıyorsa
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 5 su bardağı su
  • Servis ederken
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı sirke

Kelle Paça Çorbası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etimizi düdüklüye alalım . Üzeri geçene kadar su koyalım.1. 5 saat haşlayalım.
  2. Haşlandıktan sonra siyah etlerini tek tek ayıralım .
  3. Akabinde derin bir tencereye yağı ve unu alalım unun kokusu çıkana kadar kavuralım .
  4. Akabinde et suyunu süzerek tencereye alalım ve güzelce çırpalım.
  5. Karıştıra karıştıra kaynamaya bırakalım .
  6. Suyu az gelirse kıvamına nazaran olağan su ekleyelim, ben ekledim .
  7. Akabinde etleri içine atalım, tuzuda ekleyelim karıştıralım.
  8. 15 dakika güzelce kısık ateşte kaynatalım .
  9. Ocağın altını kapatalım ve sarımsak ve sirkeyle servis edelim ????.
 

Similar threads

Kelle Paça Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 kilo kemikli kuzu etiSu2 kaşık yoğurt1 yumurta sarısı1 kaşık un4 diş sarımsak3 kaşık sirke1 limon2 kaşık tereyağı1 çay kaşığı tuz Kelle Paça Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Kemikli kuzu etini suyunu koyarak düdüklüde 30...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Et Çorbası (Yalancı Kelle Paça) Tanımı İçin Gereçler 1 adet ilikli etli büyük kemik (etli kemiğiniz yok ise yarım kilo kuşbaşı et ile de yapabilirsiniz.)1,5 litre su2 tepeleme yemek kaşığı un1,5 yemek kaşığı domates salçasıTuzYarım çay bardağı sıvı yağ Et Çorbası (Yalancı Kelle Paça) Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Şifa Depodu Yalancı Kelle Paça Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 5 su bardağı yarı su yarı et suyu2.5 çorba kaşığı unYarım çay bardağı sıvı yağDamak zevkinize göre tuz1 ufak kase didilmiş haşlanmış er2 diş sarımsak az tuzla dövelimYarım çay bardağı sirke1 çay kaşığı pul biber ve kekik3 çorba kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Kelle Paça Çorbası (Şifa Kaynağı) Tanımı İçin Materyaller 4 kuzu paça1 kemikli etli dana kelle5 diş sarımsak4 yemek kaşığı unSuyun yağına nazaran tereyağ3 yemek kaşığı yoğurt1 defne yaprağı1 büyük kuru soğanKarabiber tanesiTuz Kelle Paça Çorbası (Şifa Kaynağı) Tanımı Yapılışı Kasapta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kelle Paça Çorbası (Gerçekten Çok Güzel) Tanımı İçin Malzemeler Koyun kellesi4 adet koyun paçasıYarım kilo nohut kaynamış2-3 adet limon tuzu5-6 adet soğan1 tatlı kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı karabiber1 yemek kaşığı kuru nane2 adet büyük limon1 yemek kaşığı tepeleme biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,481Konular
981,443Mesajlar
29,607Kullanıcılar
Ramo0010Son üye
Üst Alt