Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Helalleşme' Mesajı: '28 Şubatçıların Açtığı Yaraları Kapatacağız'

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Helalleşme' Mesajı: '28 Şubatçıların Açtığı Yaraları Kapatacağız'

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
s-ec25f25d25a55937c67f1d3b94124005013e15df.jpg

Kılıçdaroğlu, İstanbul'da düzenlenen Helalleşme Buluşması'nda konuştu. Kılıçdaroğlu, 'Amacımız bu milleti barıştırmak, 28 Şubatçıların açtığı yaraları kapatıp helalleşeceğiz' dedi.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da düzenlenen helalleşme buluşmasında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından satır başları şu formda:

• Amacımız bu milleti barıştırmaktır. Bu milleti ayrıştıranlar, hengame ettirenler kendilerine saraylar yaptırdılar. Arbedede taraf olanlara ise sefalet ve perişanlık kaldı. Sonuçta ülke geçmişe takılıp kaldı. 

• Helalleşme çıkışı yaparken söylemiştim. Bize yalnızca iktidar olmak yetmiyor. Bu ömürden sonra neyleyim ben sarayları, uçakları… Türkiye’ye bir miras bırakmak istiyorum. Barışmış bir millet benim en büyük mirasım olacaktır.

• Helalleşme gereği medyaya haber vermeden çok sayıda ziyaret yaptım. Çok sayıda, değişik vilayetlerde... Bu hususta kimseye bir şey söylemedik ancak bu süreçte kalbi kırılmış beşerlerle buluştum. Neleri düzelteceğimizi onlara anlattım. Liste o kadar uzun ki ayrıyeten bilmenizi isterim; daha çok kişiyi de ziyaret edeceğim.
'Ben de fişlendim, mahkemeye gittim, dava açtım ve hakkımı aradım'

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt