Kemikli Etlerden Gurme Burger Tanımı İçin Gereçler
- Kemikli dana eti(miktar belirtmiyorum elinizde ne kadar varsa)
- 400 gram mantar
- 1 büyük kuru soğan
- Tereyağı, tuz, karabiber, kimyon, kırmızı toz biber
- Cheddar peyniri
- Sos ve garnitür
- Patates
- Ranch sos
- Barbekü sos
- Ketçap mayonez
- Minik doğranmış kornişon
Kemikli Etlerden Gurme Burger Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kemikli etleri genişçe bir tencereye alıp güzelce haşlıyoruz.
- Haşlanan etleri bir fırın tepsisine alıp üzerini yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile kaplıyoruz.
- 180 derece ısınmış fırında 1 saate yakın bu halde tutuyoruz.
- Etlerimizi kemiklerinden ayırıp didikliyoruz.
- Mantar ve soğanları tereyağında soteleyip karamelize hale getiriyoruz.
- Baharatları ekleyip hamburger ekmeğinin altına etleri koyun.
- Üzerine karamelize mantarı ,onun üzerinede peynir ve sosları ekleyip afiyetle tüketiyoruz.