Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kemikli Etten Paça Çorbası

Kemikli Etten Paça Çorbası
0
37

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
kemikli-etten-paca-corbasi.jpg

Kemikli Etten Paça Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • Kemikli et
  • Su
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı dolusu un
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • Yarım limon
  • Tuz
  • Karabiber

Kemikli Etten Paça Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etinizi güzelce yıkayıp düdüklü tencere koyuyoruz üzerini geçene kadar su koyup ağzını kapatıyoruz. Bu aşamada tuz atmıyoruz. Yarım saat haşlıyoruz.
  2. Haşlanan eti kenara alıp ilk suyunu döküyoruz. Tekrar su koyup haşlıyoruz. Bu aşamada da tuz koymuyoruz. Yarım saat daha haşlıyoruz ve et kemikten kolay ayrılması gerekiyor.
  3. Haşlanan eti kenara alıp minik minik didiyoruz. Suyu süzgeç yardımıyla tencereye alıyoruz. Küçük kemik parçası gelmesin diye.
  4. Suyun içine didiklediğimiz eti koyuyoruz. Su kaynarken kenarda terbiyesini hazırlıyoruz.
  5. Başka bir kaba yumurta yoğurt ve unu güzelce çarpıyoruz. Toplaklanmaması gerekli. Kaynayan sudan terbiyemize iki üç kaşık koyuyoruz çorbamız kesilmemesi için.
  6. Terbiyemizi kaynayan suyumuza döküyoruz. Sürekli aynı tarafa doğru karıştırıyoruz tekrardan kaynayana kadar.
  7. Çorbamız kaynayınca içine sirke limon baharat ve tuzunu da koyuyoruz. 5dk daha kaynadıktan sonra altını kapatıyoruz.
Kemikli Etten Paça Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt