Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan Doğulu Şans Meleğim Sozleri

0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkı sozleri
Kenan Doğulu 2019 Şans Meleğim şarkısı
Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkısı

super hızlı gelişti her şey
bir anda dondu şansımız
işte hayat boyle bir şey
şip şak değişir her şey
biraz mutsuz umutsuzken
cekim gucumu unutmuşken
evrenle barıştım bugun iyi ki varsın

sacını bir sağa bir sola savruyuson ya baka baka doyamıyorum
gozunu suze suze havalı havalı gulunce hayran oluyorum
izlediğimi bile bile tatlı tatlı bel altı cekinmeden vuruyosun ya
istediğimi gore gore nazlı nazlı gizliden renk de veriyosun bana

şans meleğim nerelerdeydin tam zamanında geldin
en guzel bolum başlıyor yanıma uzan seyredelim
super super

bugun tam havamdayım
yedi yirmi dort ayardayım
dort dortluk bir moddayım
altın gunum bu gun
sağımdan kalkmışım
gulerek uyanmışım
ozlenicik meraklanacak
bir sevgili var artık

sacını bir sağa bir sola savruyuson ya baka baka doyamıyorum
gozunu suze suze havalı havalı gulunce hayran oluyorum
izlediğimi bile bile tatlı tatlı bel altı cekinmeden vuruyosun ya
istediğimi gore gore nazlı nazlı gizliden renk de veriyosun bana

şans meleğim nerelerdeydin tam zamanında geldin
en guzel bolum başlıyor yanıma uzan seyredelim
super super

Similar threads

Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkısının sozleri Kenan Doğulu Şans Meleğim sozleri Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkı sozu Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkısı Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkı sozleri super hızlı gelişti her şey bir anda dondu şansımız işte hayat boyle bir şey şip şak değişir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkısının sozleri Kenan Doğulu Şans Meleğim sozleri Şans Meleğim şarkısı sozu Super hızlı gelişti herşey bir anda dondu şansımız İşte hayat boyle birşey şip şak değişir herşey Biraz mutsuzu mutsuzken cekim gucumu unutmuşken Evrenle barıştım bugun iyi ki varsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Şans Meleğim Şarkı Sözleri kenan doğulu, şans meleğim, şarkı sözleri, resimleri, hakkında data için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549252939 1549252939 sansmelegimsarkisozleri5c57b94fbcbbesansmelegimsarkisozleri5c57b94fbcbbesansmelegimsarkisozleri5c57b94fbcbbe Süper hızlı gelişti her şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Kenan doğulu baht meleği şarkı sözü sözleri meleklerimize özel kenan doğulu kenan doğulu melek baht meleğim söz müzik kimin şans meleğim Dimi meleklerimiz için yapmış kenan bu şarkının sözlerini Tam bizi anlatıyormu agnostik ama yaza girdiğimiz bu günlerde hit olacak diye düşünmekteyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Kenan Doğulu Talih Meleğim 2011 yeni albüm kenan doğulu talih meleğim boxca kenan doğulu baht meleğim Kenan Doğulu, şans meleğim, şarkıları, 2011, şans meleği, şans meleğim boxca ile alakalı bilgiler burada melekler Kenan Doğulu'nun 2011 yılında çıkardığı Kısmet Meleği isimli albümünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
858,496Konular
981,599Mesajlar
29,702Kullanıcılar
FUHRERSon üye
Üst Alt