Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Thankswinrardan çıkarın oku dedigim yeri okuyun ve aynısını yapın bu kadar kolay gelsin
tsk yazın açılır user pas combolarda mevcut içinde
130 panel kırılı hediyemdir
bilgisarayında payton kurulu olmayan bunu kursun 64 bit bendeki kurun ve çıkın programdan oku dedigim yeri açın ve yapın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için Giriş yap veya üye ol.
* Hidden text: cannot be quoted. *
benim pc değiştirmem şart oldu windows 7 desteklemiyorwinrardan çıkarın oku dedigim yeri okuyun ve aynısını yapın bu kadar kolay gelsin
bilgisarayında payton kurulu olmayan bunu kursun 64 bit bendeki kurun ve çıkın programdan oku dedigim yeri açın ve yapın
winrardan çıkarın oku dedigim yeri okuyun ve aynısını yapın bu kadar kolay gelsin
Üstadım eline emeğine sağlık.
Paython 3.11.2 yi verdiğin linkten yükledim kurdum sonra çıktım.
Daha sonra
KRAL35_TARAMA_2024.rar dosyasını indirdim ve masaüstüne çıkardım.Okuyun ve aynısını yapın txt'yi açtım. Kral_35 e çift tıkladım fakat ekranda 1 saniye bile görünmeden kayboldu.Tekrar aynısını yaptım yine olmadı ben nerede yanlışlık yapıyorum acaba?
1 kral35 tıkKRAL35_TARAMA sorun yok tarıyor
Yok üstadım olmuıyor hata veriyor.Ekran resmi yakaladım hata bu...Saygılar1 kral35 tık
2 kaç nolu user pas tarayacaksanız no ile yazın örnek 5 entır
3 1-20-asrası bot seçin 5 olabilir entır
4 başında http olmadan url adresi entır
5 hite kanal listesi isteğe bağlı 1-veya 2 entır
taramaya başlayacak düşen paneller hite görülür
Program çalışırken "Ak" ve "kemik sesi" diye iki sesi oynatan tamamen estetik amaçlı bir modül veriyor hatayı. Kodu python'da açıp playsound kullanılan bütün satırları silerseniz program sorunsuz çalışacaktır.. (sağ tık-->edit with idle (64 bit)--->edit-->find-->playsound derseniz sırayla yer aldığı bütün satırları görüp silebilirsiniz.)Yok üstadım olmuıyor hata veriyor.Ekran resmi yakaladım hata bu...Saygılar
Merhabalar videoyu izledim, kullanılan python sürümünün konu sahibinin kullandığı ve paylaştığı sürümle aynı olmasında fayda var. Aksi takdirde bunun gibi hatalar meydana gelebilir, python sürümü aynı ise ve bir önceki yorumumda bahsettiğim çözüm de işe yaramamışsa videoda bahsedildiği gibi python'un kurulu olduğu konum "path"'e eklenebilir. Sırasıyla Bu bilgisayar sağ tık---> özellikler---> gelişmiş sistem ayarları---> "Path" çift tık ---> Yeni'ye tıklanarak açılan yere python nereye kurulu ise oranın adresini girip tekrar deneyebilirler. Şuan için aklıma gelen çözümler bunlar, sevgiler.Merhaba @yefe .Öncelikler teşekkürler .Seni tebrik ederim .Bu konularda iyi olduğun belli .Fakat formumuzda bir çok üye Paython ve versiyonları kurmaları sonucunda ''proğramın açılıp hemen kapandığından'' bir çok sorusu var. Bunun cevabını ben çözemedim.Bir çok cevap verilmiş fakat forumda hiç olumlu dönüşüm alamadım kuranlar hatayı görüpte sıklımışta olabilirler .
Kurulumda Fix hataları bunu bulabildim .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için Giriş yap veya üye ol.Senden ricam bu konu hakkında yukarıda verdiğin resimli açıklama doğrulusunda yardımcı olurmusun?
Formumuzda senin gibi arkadaşların olması güzel.
Şimdiden teşekkür ederim sevgiler
tesekkur ederim bu programin kulanisini cok merak ediyorum videolu kulanim anlatimini sabirsizlikla bekliyorum ellerine emeyine saglikwinrardan çıkarın oku dedigim yeri okuyun ve aynısını yapın bu kadar kolay gelsin
Selamlar... Burada "başında http olmadan url demişsiniz fakat dosyanın içinde1 kral35 tık
2 kaç nolu user pas tarayacaksanız no ile yazın örnek 5 entır
3 1-20-asrası bot seçin 5 olabilir entır
4 başında http olmadan url adresi entır
5 hite kanal listesi isteğe bağlı 1-veya 2 entır
taramaya başlayacak düşen paneller hite görülür
olmayacak bu şekil yapıştıracaksın: egapanel.xyz:8080Selamlar... Burada "başında http olmadan url demişsiniz fakat dosyanın içinde
örnek: "URL BU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için Giriş yap veya üye ol.
YAPIŞTIRIN BUNU ORAYA http den 8080 kadar kapyalıcaksınız hep unutmayın" Şimdi hangisi http:// olacak mı olmayacak mı?
merhaba. ustam bu paylaşımının içindeki py'lerin çoğunun içinde zararlı kod olduğu söylenen (shutil.rmtree) var. silelim mi yoksa dursun mu bu kod?winrardan çıkarın oku dedigim yeri okuyun ve aynısını yapın bu kadar kolay gelsin
sagolwinrardan çıkarın oku dedigim yeri okuyun ve aynısını yapın bu kadar kolay gelsin
Trywinrardan çıkarın oku dedigim yeri okuyun ve aynısını yapın bu kadar kolay gelsin