Kepapçı Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet orta uzunluk kuru soğan
- 2 adet orta uzunluk domates
- Yarım demet maydanoz
- Sumak
- İsot
- Tuz
- Nar ekşisi
Kepapçı Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncellikle kabuğunu soyduğumuz soğanımızı ikiye bölelim ve yarım ay formunda doğrayalım.
- Karıştırma kabımıza alalım üzerine 1 tatlı kaşığı sumağı ekleyip soğanla yeterlice karıştıralım.
- Maydanozumuzun yalnızca yapraklarını fazla küçük olmayacak formda doğrayıp, soğanlara ekleyelim.
- Domateslerimizide orta büyüklükte doğrayalım karıştırma kabımıza alalım.
- İsotu ekleyip, karıştıralım servise hazır tuzunu ve nar ekşisini sofrada ekleyelim. Afiyet olsun.