Kereviz Mücver Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet küçük uzunluk soğan
- 1 adet küçük uzunluk kereviz,
- 1 adet küçük uzunluk patates
- 1 adet küçük uzunluk havuç
- 5-6 kısım maydanoz
- 2 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı yulaf unu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tuz
- yarım çay kaşığı kırmızı pul biber
- yarım çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı tahin
- 1 yemek kaşığı limon,tuz.
Kereviz Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Robottan ince geçirilmiş soğan, kıyılmış maydanoz, rendelenmiş kereviz,havuç ve patates ile öteki tüm gereçler karıştırılır.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yemek kaşığı yardımıyla koyulur.
- 170 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirilir.