Kerevizli Havuç Salata Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet büyük kereviz
- 4-5 adet orta uzunluk rendelenmiş havuç
- 2 diş sarımsak
- 2 kaşık mayonez
- 5 kaşık yoğurt
- 1 çimdik tuz
Kerevizli Havuç Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle havuçları soyup, rendeleyin.
- Tavada az yağ ile 1.5 çay kaşığı tuz atarak havuçlar ölene dek kavurun ve soğumaya bırakın.
- Ardından kerevizi soyup, rendeleyin.
- Genişçe bir kapta yoğurt, sarımsak, bir çimdik tuz ve mayonezi alarak karıştırın.
- Daha sonra hepsini tıpkı kapta buluşturup servise hazırlayın. Sunumu büsbütün sizin zevkinize kalmış. ????.