Kerevizli Havuçlu Tarator Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo havuç
- 1 tane kereviz
- 1 çay bardağı kadar zeytinyağ
- Tuz
- 2 diş sarımsak ( rende)
- Mayonez ( bol bol )
- Yoğurt ( susuz yerinden)
- 1 su bardağı kadar ceviz içi
Kerevizli Havuçlu Tarator Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Havuçlar ve kerevizi rendeleyip tuz ve zeytinyağ ile kavuruyoruz.Soğumaya alıyoruz.
- Sarımsak ,mayonez ve yoğurdu karıştırıp iyice soğuttuğumuz havuçlu kerevize ekliyoruz .
- Cevizlerde iri iri üzerine???????? karıştırıp tekrar dolaba soğumaya alıyoruz.
- Ben bir gün öncesinden yapmanızı tavsiye ederim tadı daha da efsane oluyor yani kerevize ön yargısı olanlar varsa birde böyle denesin.