Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kerevizli Meze (Yeşil Elmalı)

Kerevizli Meze (Yeşil Elmalı)
0
43

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
kerevizli-meze-yesil-elmali.jpg

Kerevizli Meze (Yeşil Elmalı) Tanımı İçin Gereçler

• 1 kereviz ( sapıyla birlikte)
  • 1 yeşil elma
  • 2 havuç
  • 1 kase yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz

Kerevizli Meze (Yeşil Elmalı) Tanımı Yapılışı

1. Kereviz, havuç ve yeşil elmayı rendeliyoruz.
  2. Kerevizin sapını yaprağıyla birlikte doğruyoruz.
  3. Sarımsağı eziyoruz.
  4. Yoğurt ve tuzu ekleyerek tüm materyalleri karıştırıyoruz.
  5. Servis tabağına karışımı koyarak sunuyoruz.
Afiyet olsun ????.

Similar threads

Portakal Diliminde Yeşil Elmalı Havuçlu Kerevizli Tarator Tanımı İçin Malzemeler 2 adet orta uzunluk portakal1 adet küçük uzunluk kereviz1 adet küçük uzunluk yeşil elma1 adet küçük uzunluk havuç1 diş sarımsak2 yemek kaşığı zeytinyağıYarım çay kaşığı tuz, karabiber2 yemek kaşığı süzme yoğurt2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Kerevizli Tavuk Mezesi Tanımı İçin Gereçler 500 gr tavuk göğsü yahut but1 orta uzunluk kereviz2 büyük diş sarımsak3 su bardağı yoğurtZeytinyağıYarım su bardağı cevizTuz, pulbiber Kerevizli Tavuk Mezesi Tanımı Yapılışı Tavuğu yıkayıp, küçük modüllere ayırın. Küçük bir tencereye alıp üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Yeşil Elmalı Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 orta boy kereviz2 orta boy havuç2 orta boy yeşil elma2 diş sarımsak5 yemek kaşığı süzme yoğurt1 çay bardağı ceviz ya da fındık içi Üzeri için 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber2 yemek kaşığı zeytinyağMaydanoz1 tatlı kaşığı kuru nane Yeşil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 yeşil elma1 ufak kereviz1 ufak havuç1 çorba kaşığı limon suyu1 çay kaşığı tuzDere otu ben kuru kulandım 1 tutamArzu ettiğiniz kadar ceviz kırığı3 çorba kaşığı süzme yoğurt tepeleme2 çorba kaşığı mayonezArzuya göre 1 diş sarımsak ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 orta boy kereviz1 yeşil elma1 havuç1 çorba kasesi süzme yoğurtYarım çay bardağı kıyılmış cevizTuz1 yemek kaşığı dolusu mayonez (Ben kullanmıyorum)1 diş sarımsak Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt