Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kesinlikle Mangal Tadında Tavuk But Ve Kanat

Kesinlikle Mangal Tadında Tavuk But Ve Kanat
0
37

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kesinlikle-mangal-tadinda-tavuk-but-ve-kanat-4.jpg

Muhakkak Mangal Tadında Tavuk But Ve Kanat Tanımı İçin Gereçler

  • 1 paket tavuk but
  • 1 paket tavuk kanat
  • 3 tane patates
  • 1 modül kuyruk yağ (İsteğe bağlı)
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • 3 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı toz biber (Veya pul biber)

Katiyetle Mangal Tadında Tavuk But Ve Kanat Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle sosumuzu hazırlıyoruz bütün materyalleri koyup karıştırıyoruz.
  2. Patateslerimizi soyup istediğimiz üzere dilimliyoruz. Tavukları yıkayıp kağıt havlu ile kuruluyoruz.
  3. Kuyruk yağı küçük modüllere bölüyoruz daha sonra sosun içine bütün tavukları ekleyip düzgünce karıştırıyoruz patates ve kuyruk yağı da ekleyip sosumuzu güzelce yediriyoruz.
  4. Yağlı kağıt serdiğimiz yahut hafif ıslattığımız tepsiye tavukları diziyoruz daha sonra patates ve kuyruk yağları da ortalara diziyoruz.
  5. Üzerine bir tane yağlı kağıdı büsbütün ıslatıp seriyoruz ve 200 derece fırında 30 dakika pişiriyoruz.
  6. Sonra üzerindeki yağlı kağıdı alıp 10 dakika daha pişiriyoruz nar üzere kızarmış tadı mangalda yapılmış üzere olan tavuklarımız servise hazır. Afiyet olsun ????????????.
Not: Yağlı kağıt üzerine serince altı kızarıyor üstünden alınca da üstü kızarıyor yani pişirirken üstü kızarınca tek tek altını çevirmenize gerek kalmıyor.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt