Keşkek Tarifi Resimli
Resimli Keşkek Tarifi
Keşkek Nasıl Yapılır ?
imageskeskektarifiresimli5ad42afc3f7ed
Malzemeler
1 su bardagi asurelik bugday
250 gram gerdan eti
2 corba kasigi tereyagi
Tuz,
karabiber
Hazırlanışı
Bugdayi 1 gece onceden islatin 250 gr gerdan etini duduklu tencerede yumusayincaya kadar pisirin Duduklu tencereden alin
Baska bir tencereye kemiklerinden ayrilmis etleri koyun Bugdaylari suzup, tencereye ekleyin
4 su bardagi et suyu ilave edin Bugday eriyinceye kadar pisirin Ocaktan alip, sicak haliyle 5 dakika mikserle carpin
Servis tabagina alin 2 corba kasigi tereyagini eritip tuz ve karabiberi ekleyin Yemegin uzerinde gezdirin
Resimli Keşkek Tarifi
Keşkek Nasıl Yapılır ?
imageskeskektarifiresimli5ad42afc3f7ed
Malzemeler
1 su bardagi asurelik bugday
250 gram gerdan eti
2 corba kasigi tereyagi
Tuz,
karabiber
Hazırlanışı
Bugdayi 1 gece onceden islatin 250 gr gerdan etini duduklu tencerede yumusayincaya kadar pisirin Duduklu tencereden alin
Baska bir tencereye kemiklerinden ayrilmis etleri koyun Bugdaylari suzup, tencereye ekleyin
4 su bardagi et suyu ilave edin Bugday eriyinceye kadar pisirin Ocaktan alip, sicak haliyle 5 dakika mikserle carpin
Servis tabagina alin 2 corba kasigi tereyagini eritip tuz ve karabiberi ekleyin Yemegin uzerinde gezdirin