Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Keşkek

Keşkek
0
184

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Keşkek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı yarma
  • Yarım kilo kuşbaşılık et
  • 2 yemek kaşığı kuyruk yağı( inanılmaz hoş tat veriyor)
  • 2 litre yakın ve sıcak sun
  • 2 su bardağı et suyu
Üzeri için;
  • Tereyağı
  • Kırmızı toz biber

Keşkek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önceden ıslatılınız yarmaları güzelce yıkayıp düdüklü tencereye alıyoruz.
  2. Üzerine sıcak suyunu ve et suyu ekliyoruz.
  3. Düdüklüğü kapağını kapatıp 40-45 dakika kaynatıyoruz.
  4. Düdüklüğün kapağını açtıktan sonra kısık ateşte 30 dakikadan daha fazla orta ara odun kaşıkla karıştıralım.
  5. İyice piştiğinden emin olduktan sonra servis tabağına alıp üzerine eritilmiş ve içine konulmuş kırmızı toz biberle servis esin.
Keşkek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt