
Keşkül Tanımı İçin Gereçler
- 1 kg süt
- 1 paket vanilya
- 2 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 yemek kaşığı pirinç unu
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 yemek kaşığı çekilmiş badem
- 1 yemek kaşığı çekilmiş fındık içi
- 1 yemek kaşığı çekilmiş antep fıstığı
- 1 su bardağı toz şeker
Keşkül Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Sütü tencereye boşaltalım.
- Daha sonra tüm gereçleri ek edelim.
- Göz göz olana kadar karıştırarak pişirelim.
- Daha sonra cup lara boşaltarak soğumaya bırakalım.
- Soğuyunca üzerine toz antep fıstığı ile servis yapalım. Afiyet olsun.