bilgisayarci
FD Üye

Keşkül Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı toz badem
- 3 yemek kaşığı pirinç unu
- 1 yumurta sarısı
- 1 paket vanilya
Keşkül Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bir tencere süt, şeker yani bütün gereçleri ekleyip kısık ateşte karıştırarak pişirin.
- Kaynayan ve kıvam alan keşküle en son vanilyayı ekleyin göz göz olana kadar pişirin.
- Sonra ocaktan alıp kaselere hisse edin ve soğuduktan sonra istediğiniz üzere süsleyip servis edin.
- File bademle çok hoş olur fakat dolabınızda ne varsa süslemesini yapabilirsiniz hanımlar
????????????şimdiden afiyet olsun ????.