Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kesme Hamur Çorbası

Kesme Hamur Çorbası

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
kesme-hamur-cobasi.jpg

Kesme Hamur Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 1 tavuk budu yada 1 modül tavuğun hatta gi bir bölgesi 1 kesim göğüs eti de olur
  • 7 su bardağı su
  • 1 çay bardağı kesme hamur
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Kırmızı tozbiber
  • Karabiber
  • Tuz
  • 1 tutam kıyılmış maydanoz

Kesme Hamur Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 8 su bardağı suyu tencerede kaynatıp, eti içine atıp, biraz tuz koyalım, orta ateşte pişirelim.
  2. Öbür tarafta tencerede yağı eritip, salçaları bir iki tıp çevirip, kavuralım.
  3. Tavuğun suyunu ve didiklediğimiz etini ekleyelim, karıştıralım.
  4. Kaynayınca hamuru içine atalım biber ve tuzunu koyup, altını kısalım.
  5. Hamurlar pişince altını söndürüp, incecik kıydığımız maydanozu koyalım, çorbamız hazır.
Not: Şayet hazırda et suyu varsa birazda olağan su ekleyip çorbamızı bu biçimde de pişirebiliriz.

Kesme Hamur Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt