
Ketojenik Foccia (İtalyan) Ekmek Tarifi İçin Malzemeler
- 4 yumurta beyazı
- 1/2 (yarım) cup badem unu
- 1/2 (yarım) teaspn kabartma tozu
- 1/4 (çeyrek) cup yoğurt yada labne
- 1/4 (çeyrek) cup mayonez (sıfır karbonhidrat sıfır şeker)
- Baharat (tuz, karabiber, sarımsak tozu yada istediğinizi koyabilirsiniz)
- Üzeri için: domates, yeşil biber, yeşil taze soğan ve taze maydanoz (yada ne isterseniz onu koyun)
Ketojenik Foccia (İtalyan) Ekmek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm malzemeleri bir kapta karıştırıyoruz ve borcama döküyoruz.
- Sonra üzerine istediğiniz şekilde malzeme ile süsleyebilirsiniz.
- Sonra 180 derece ısınmış fırında 20-25 dakika üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.