Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ketojenik İtalyan Bisküvisi (Biscotti)

Ketojenik İtalyan Bisküvisi (Biscotti)
0
27

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
ketojenik-italyan-biskuvisi-biscotti-1.jpg

Ketojenik İtalyan Bisküvisi (Biscotti) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1-½ su bardağı badem unu
  • 1/4 (çeyrek) su bardağı kakao tozu
  • 1/2 (yarım) su bardağı şeker katkisiz tatlandırıcı (stevia daha uygun olur)
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı vanilya özütü
  • 1/4 (çeyrek) su bardağı eritilmiş tereyağ
  • 1/2 (yarım) su bardağı doğranmış badem

Ketojenik İtalyan Bisküvisi (Biscotti) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tüm malzemeleri bir kapta güzelce karıştırıyoruz.
  2. Sonra oluşan hamuru bir güzel top şeklinde yapıp el yardımı ile kare şeklini veriyoruz .
  3. Sonra bıçak yardımı ile hamuru enlemesin (aynı ekmek keser gibi) kesiyoruz.
  4. Önceden ısınmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişiriyoruz.
Ketojenik İtalyan Bisküvisi (Biscotti) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt