Ketojenik Şekersiz Reçelli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
- 1-¾ su bardağı badem unu
- 3 yemek kaşığı beyaz krem peyniri
- 1/4 (çeyrek) su bardağı eritilmiş tereyağ
- 1/3 su bardağı monk meyve tatlandırıcı (yada başka tatlandırıcı kullanabilirsiniz)
- 1 adet yumurta
- 1/2 (yarım) çay kaşığı vanilya özütü
- Ev yapımı şekersiz çilekli reçel
Ketojenik Şekersiz Reçelli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tüm malzemeleri bir kapta karıştırıyoruz.
- Sonra oluşan hamuru 15-20 dakika buzdolabında dinlendiriyoruz .
- Oklava ile ince olmayacak şekilde açıp kurabiye şekillendiricisi ile şekil verdikten sonra ortasına çukur açın.
- Ev yapımı şekersiz reçeli koyuyoruz.
- Sonra önceden ısınmış 160 derece 15-20 dakika pişiriyoruz.