Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ketojenik Simit Poğaça Topları

Ketojenik Simit Poğaça Topları
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
ketojenik-simit-pogaca-toplari.jpg

Ketojenik Simit Poğaça Topları Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı mozeralla peyniri
  • 2 yemek kaşığı beyaz krem peyniri
  • 1 adet yumurta
  • 1/2 (yarım) su bardağı badem unu
  • 2 çay kaşığı kabartma tozu
İç malzeme ;
  • Mozeralla ve beyaz krem peyniri
Üzeri için;
  • Susam

Ketojenik Simit Poğaça Topları Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle, mozeralla peyniri ve beyaz krem peynirini bir kapta eritiyoruz .
  2. Sonra diğer malzemeleri ekleyip bir güzel elimizle yoğuruyoruz .
  3. Sonrasında 10 dakika buz dolabında dinlendiriyoruz .
  4. Daha sonra ceviz büyüklüğünde topçuklar yapıp için mozeralla ve beyaz krem peyniri koyup iki elimizin arasında yuvarlıyoruz.
  5. Topçukları önce yumurta beyazına batırıp sonra susuma batırın.
  6. Önceden ısınmış 200 derece fırında 25-30 dakika pişiriyoruz ve servise hazır.
Ketojenik Simit Poğaça Topları Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt