Ketojenik Simit Poğaça Topları Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı mozeralla peyniri
- 2 yemek kaşığı beyaz krem peyniri
- 1 adet yumurta
- 1/2 (yarım) su bardağı badem unu
- 2 çay kaşığı kabartma tozu
- Mozeralla ve beyaz krem peyniri
- Susam
Ketojenik Simit Poğaça Topları Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle, mozeralla peyniri ve beyaz krem peynirini bir kapta eritiyoruz .
- Sonra diğer malzemeleri ekleyip bir güzel elimizle yoğuruyoruz .
- Sonrasında 10 dakika buz dolabında dinlendiriyoruz .
- Daha sonra ceviz büyüklüğünde topçuklar yapıp için mozeralla ve beyaz krem peyniri koyup iki elimizin arasında yuvarlıyoruz.
- Topçukları önce yumurta beyazına batırıp sonra susuma batırın.
- Önceden ısınmış 200 derece fırında 25-30 dakika pişiriyoruz ve servise hazır.